30 Ocak 2020 Perşembe

Projemizin sonuna gekirken, proje okullarımızdan biriyle eşleşerek yeni yıl tebrik kartları yaptık, arkadaşlarımız için sürprizler koyduk ve yolladık. "Hoşgeldin Yeni Yıl" partimizi yaptık, projemizin kapanış pastasını kestik.





"Farklılıklarımızla Mutluyuz" sloganıyla yola çıktık ve farkındalık oluşturmak için bir parti yaptık. Parti içeriği olarak da;emojiler yaptık, emoji rozetler taktık,velilerimizle yarışmalar yaptık, oyunlar oynadık. Ayrıca farklı materyal atölyemizde yaptığımız materyallerle sergimizi yaptık.




"Farklılıklar Hayata Renk Katar, Farkların Seni Sen Yapar" sloganıyla yola çıktık ve velilerimize "Rengini Seç, Aramıza Katıl" diyerek el baskıları yaptırıp sınıfımıza aldık, farklı materyal atölyemizi yaptık


Tutum, Yatırım ve Yerli Malları Haftası sebebiyle farklı kültürlere dikkat çekildi ve velilerimizin katkılarıyla "Yöresel Ürünler Köşesi" hazırlandı




İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası etkinliklerimizi gerçekleştirdik, en cok söylemek istediğimiz şarkıyı oy kullanarak seçtik ve kazanan şarkıyı bluetooth mikrofonla hep birlikte söyledik. Haklarımızı yaparak-yaşayarak öğrenme fırsatı bulmuş olduk.




3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık oluşturma etkinlillerimizi gerçekleştirdik. Panolarımızı hazırladık, drama çalışmalarımızı yaptık, işaret dili ile "Hayat Bayram Olsa" şarkısını söyledik.













Farkındalık oluşturmak adına önce EBA' dan "Kıpırdak ile Şıpırdak-Farklılıklara Saygı" videosunu seyrettik. Ardından Merkezlerimize gizlenmiş olan materyallerimizi bulduk, inceledik. Hikayemizi okuduk ve canlandırmasını yaptık. Hem eğlendik hem de öğrendik




BİRLİKTE DAHA MUTLUYUZ LOGO ÇALIŞMAMIZ


3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİMİZ


YENİ YIL KARTI GÖNDERDİK


PROJE LOGOSU


Serbest kürsü öğretmen değerlendirmesi İrfan Domaç Anaokulu Tirebolu/GİRESUN Gülşen GÜNDÜZ

https://twinspace.etwinning.net/94601/pages/page/844370

20 Ocak 2020 Pazartesi

Cumhuriyet Anaokulu eTwenning Hatırası


Afişimiz


Proje Çalışmalarımız


Farklı oyuncak yapımı sergimizin açılışını Mersin Valisi eşi Sayın Zeliha Hanım ve Yenişehir Kaymakamı eşi Sayın Hatice Hanım yaptı.


Sergimizden.....



Aile katilimli " Farkli bebek atölyesi" sonucu cikan ürünlerimiz


3 Aralik Engelliler günü farkindalik etkinligimiz.

Farkindalik olusturacak kitaplarimizi okuduk. Önce sohbet ettik sonra drama yaptik.
Ev ici demokrasi kitabimizi okuduk. Oyunumuzu secmek icin sandik kurduk.
Proje afişimiz

İlknur SOLMAZTÜRK Nene Hatun Anaokulu Mersin

 Projemiz Yeniyıl Kart Gönderme Etkinliğimiz