29 Haziran 2020 Pazartesi

FARKLI OYUNCAK SERGİMİZİ AÇTIK OYUNCAKLARIMIZI HEDİYE ETTİK.

Okulumuzda Mor balon sabah grubu ve Turuncu balon öğlen  grubu olarak yürüttüğümüz projemizin sergisini Ramazan Savaş Özel Eğitim Okulunda yaptık. Sergimize velilerimiz ve çocuklarımızda katıldı. Çocuklarımız kendi yaptıkları oyuncakları özel eğitim öğrencileribe hediye ederken çok mutlu oldular.Sergi süresince özel eğitim öğrencileri ile zaman geçirdiler.Projemizin en güzel sonucu da farklı gelişen çocuklarımızın bu güzel sosyal ortamda bulunmasıydı

18 Haziran 2020 Perşembe

OKUL E-GÜVENLİK HABERİM

OKULUMUZ E-SAFETY BRONZE LABEL ALMAYA HAK KAZANMIŞTI. ŞİMDİ SİLVER (GÜMÜŞ) ETİKET ALMAYA HAK KAZANDI.

OKULUMUZ 2020-2021 ETWINNING OKULU OLMAYA HAK KAZANDI.



15 Haziran 2020 Pazartesi

Gülperi FATİH: ANADİLİNDE MASAL ATÖLYESİ




MERSİN- Cumhuriyet Anaokulu Mavi Boncuklar Sınıfı olarak sınıfımızdaki Suriyeli öğrencilerimiz için Arapça masal atölyesi düzenledik.

Anadil, insanı insan yapan en temel değerdir. Çocuklar için anadili ile kendini ifade edebilmek çok şey ifade eder. Geçen hafta yapamadığımız farklı dillerde masallar etkinliğimizi bu hafta 21 Şubat Uluslararası Anadil Günü'nde gerçekleştirdik. Tavşan ve Kaplumbağa masalının Suriye kültüründe aktarımını Arapça olarak çocuklarımıza anlatan Ali Masoud'a çok teşekkür ediyorum. Anadili Arapça olan çocukların gözlerindeki mutluluk görülmeye değerdi.

Etkinliğimizin haberi yerel basında yer aldı.
Haberin linki: https://www.guneygazetesi.com/haber/7518/dilimiz-farkli-masallarimiz-ayni.html?fbclid=IwAR3i6X2dVwb1YbwmDTNpalvfudhdcplC1uVrUlsOLORVZA-nV1FZ0N5jVnU#.XlZzlxuB2hE.facebook

9 Haziran 2020 Salı


PROJE SERGİSİ

Birlikte daha mutluyuz projesinin sergisi Nene Hatun Anaokulu bahçesinde Toroslar İlçe Milli Eğitim müdürü Mehmet BADAS , Kızılay İl Başkanı Muharrem KÖSE, velilerimiz ve mahalle sakinlerinin katılımıyla yapıldı.

İlknur SOLMAZTÜRK Nene Hatun Anaokulu Mersin

 Projemiz Yeniyıl Kart Gönderme Etkinliğimiz